A szurkolókkal szavaztatja meg a DVTK az új kabalafigura nevét

Megosztás

Összesen 56 javaslat érkezett be a diósgyőri klub szurkolóitól, ebből választottak ki négyet, a végső döntés viszont újfent a rajongók kezében van.

Mint arról korábban írtunk, a múlt hétvégi Mezőkövesd elleni hazai bajnokin – amelyet a DVTK meg is nyert – bemutatkozott a diósgyőri klub új kabaligurájába. A stadionba érkező játékosok örömmel pacsiztak vele, és nem túlzás, sorban álltak a szurkolók, hogy közös képet készítsenek vele.

Csakhogy neve még sincs az új kabalafigurának. A klub vasárnap estig várta az ötleteket. Mint honlapjukon írják, a figura népszerűségét jelzi, hogy összesen 56 javaslat érkezett a nevére. Számtalan kiváló ötlet is feltűnt, amiből nagy fejtörés árán sikerült 4 olyan nevet kiválasztaniuk, amit büszkén viselhet a – most még – névtelen lovag.

Ez a négy névjelölt pedig: Acélka Bala, Diós György, Lancel Ottó, Vilmos Lovag. Innentől viszont ismét a szurkolókon a sor, 2023. november 19., vasárnap 23:59-ig várják a szavazatokat – a voksokat ide kattintva az űrlapon lehet leadni.

A ZTE elleni bajnoki előtt pedig megtartják a DVTK új kabalafigurájának keresztelőjét is.

A Diósgyőri VTK ismét elmondta: a Holló nevű lova hátán a hazai meccsek előtt kivont karddal vagy zászlóval a DVTK Stadionban lovagló Diósgyőri lovag továbbra is része lesz a meccsnapoknak. Az új kabalafigurával a DVTK elsősorban a gyerekeknek és a családoknak szeretne a kedvében járni.

via dvtk.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek